Nakupte u nás alespoň za 2500,- Kč a více a máte dopravu ZDARMA!

Filet z tresky loin

Akce Novinka Mražené
380 Kč –15 %
86836 Kabeljau Loin OnlineShop 023 1920x1440
380 Kč –15 % 323 Kč / 200g 1 615 Kč / 1 kg
Skladem

Zadní filet s kůží, téměř bez kostí, ručně filetovaný, vakuově balený, hluboce zmrazený.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ingredience

SLOŽENÍ

Treska obecná (Gadus morhua)

alergeny

ALERGENY 

Ryby

skladovani

SKLADOVÁNÍ

Uchovejte při teplotě - 18 °C 


 

 

ZEMĚ PŮVODU                  VÝROBCE

puvod              dodavatel_logo

 

Recept na pečený filet z tresky loin s bylinkovým máslem

Ingredience:

  • 2 filety z tresky loin
  • 50 g másla
  • 1 stroužek česneku (nasekaný)
  • 2 lžíce čerstvé petrželky (nasekané)
  • 1 lžíce čerstvého tymiánu
  • Šťáva z 1/2 citronu
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Olivový olej na pokapání

Postup:

  1. Příprava bylinkového másla: V malé misce smíchejte měkké máslo, nasekaný česnek, petrželku a tymián. Přidejte šťávu z citronu a trochu soli a pepře. Směs dobře promíchejte.

  2. Pečení tresky: Předehřejte troubu na 180 °C. Filety z tresky loin potřete z obou stran olivovým olejem, osolte a opepřete. Položte je na pečicí plech nebo do zapékací mísy.

  3. Bylinkové máslo: Na každý filet položte kousek připraveného bylinkového másla.

  4. Pečení: Pečte tresku v předehřáté troubě 12–15 minut, dokud nebude maso bílé a měkké, ale stále šťavnaté.

  5. Servírování: Podávejte s čerstvými bylinkami, pokapané citronovou šťávou. Ideální s bramborovou kaší nebo grilovanou zeleninou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ryby
Energetická hodnota: 347 kJ / 82 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: g
z toho: cukr: 0,2 g
Bílkoviny: 19,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: